Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 02:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2016 » Березень » 14 » ЗУСТРІЧ ГОЛІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ДЕПУТАТСЬКОГО КОРПУСУ
14:40
ЗУСТРІЧ ГОЛІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ДЕПУТАТСЬКОГО КОРПУСУ

  Виклики сьогодення актуалізують завдання розвитку особистості, яка здатна самостійно мислити, генерувати нові ідеї, приймати нестандартні рішення. Наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, тому проблема виховання молодих лідерів - це проблема підготовки людини майбутнього, людини, яка відповідає вимогам нового ХХІ століття.

  10 березня 2016 року у малій залі виконкому пройшло засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, сім'ї та молоді, соціального захисту та охорони здоров'я, законності та правопорядку, на якому мали змогу бути присутніми голови учнівського самоврядування шкіл міста завдяки підтримці Комсомольської міської ради та відділу освіти. Під час засідання відбулось знайомство молоді з процесом обговорення проблем та прийняття рішень стосовно життя громади у соціальній сфері в рамках місцевої стратегії розвитку громади та системи її управління.

  Цілком очевидно, що необхідно постійно заохочувати енергію та творчість молоді, яка має організаторські здібності, усвідомлює себе потенційним лідером та має велике бажання використовувати свою енергію та здібності заради інших до активної участі у громадському житті. Участь молодого покоління у подібних заходах - важливий шлях і умова залучення учнівської молоді до радикальних перетворень, які відбуваються в нашому суспільстві, адже засідання відвідали голови учнівського самоврядування, тобто найуспішніші, найініціативніші та найсумлінніші учні, які користуються авторитетом і довірою, мають велике бажання щодо перспективи розвитку своєї особистості як майбутнього керівника, вчаться засвоювати основні правила конструктивного керівництва командою, формування вміння прийняття колективного рішення та накопичення досвіду управлінської діяльності, формування навичок ефективної співпраці в команді.

методист ММК, Кузик І.В.

Переглядів: 390 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: