Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 03.05.2024, 03:22
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2019 » Грудень » 16 » Від серця до серця – дорога добра
16:04
Від серця до серця – дорога добра

    13 листопада 2019 року в ЦД та ЮТ традиційно був організований та проведений захід  "Від серця до серця – дорога добра" для дітей з особливими освітніми потребами. На заході були присутні: начальник відділу освіти Щербина Л.О., завідувач ММК Негода С.І., декан психолого-педагогічного факультету Полтавського національного педагогічного університету ім.В.Г.Короленка,  методист ММК Тесля Л.В., директор інклюзивно-ресурсного центру Кучма Т.В., керівник міської програми реабілітації дітей з інвалідністю  Хіль Л.І. 
З вітальним словом до всіх присутніх звернулися люди,  які щоденно переймаються проблемами найменш захищених верств населення, не чекаючи нічого взамін, бо творити добро це їх покликання в житті: начальник відділу освіти Щербина Л.О., керівник міської програми реабілітації дітей-інвалідів  Хіль Л.І., директор ЦД та ЮТ Сакун Н.А. 
Справжнє щастя та  радість отримали всі присутні від виступу вихованців інклюзивного театрального гуртка "Золотий ключик" (кер.Григор'єва Н.Г.), які показали виставу "Квітка сповнення бажань" та від майстер-класів, які запропонували талановиті педагоги закладу:
    Хмарська О. М.,керівник гуртка "Декоративні квіти";
    Полозун Є.В., керівник гуртка "Оригінальні штуки";
    Михайленко Н.О., керівник гуртка "В'язаний дивосвіт";
    Сідько В.П., керівник гуртка "Сувенір";
    Ігнатюк С.П., керівник гуртка "Початкове технічне моделювання";
    Горєлова Г.В., керівник гуртка "Рукоділля".
Радості не було меж, адже що може давати більше задоволення, ніж досягнення успіху.Такі заходи наповнюють вихованців не лише позитивними емоціями, а й допомагають дітям пізнавати і контролювати себе, навчають позитивної взаємодії з педагогами, створюють ситуацію успіху та допомагають почуватись більш впевнено у складному соціальному середовищі, азартно імпровізувати та фантазувати. 
Море позитиву та енергії подарували дітям вихованці творчих колективів закладу: Борщер Єва, вихованка  зразкового вокального ансамблю "Каприз", керівник Ковнір Ю.С. та  інклюзивного театрального гуртка "Золотий ключик" керівник Григор'єва Н.Г., Журавель Христина, вихованка колективу східного танцю "Аль Джана", керівник Хохуля О.В. 
Наприкінці заходу вихованці інклюзивного театрального гуртка "Золотий ключик" отримали солодкі подарунки від гостей та організаторів свята. 
                                                                                               Ляховенко Н.М., заступник директора ЦД та ЮТ
 

Переглядів: 260 | Додав: Adminnn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: