Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 07.05.2024, 11:41
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2020 » Січень » 24 » Від атестації до ліцензування
10:45
Від атестації до ліцензування

    23 січня на базі СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім. Л.І.Бугаєвської відбувся мегакорисний, надзвичайно цікавий та актуальний семінар-практикум  для керівного складу закладів освіти «Просто про складне: робота закладів освіти». Ініціаторами такого заходу для освітніх управлінців виступили начальник відділу освіти Горішньоплавнівської міської ради Лілія Щербина та директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.  М.В.Остроградського Віталій Зелюк. 
Компетентні та натхненні спікери: Ольга Куляєва, завідувач відділу ліцензування та атестації навчальних закладів, відповідальний секретар Регіональної експертної ради з питань ліцензування та атестації навчальних закладів області, та Зоя Канівець, член Регіональної експертної ради з ліцензування та атестації навчальних закладів області, кандидат педагогічних наук, методист відділу ліцензування та атестації навчальних закладів, деталізували питання, що на часі і так хвилюють освітян, а особливо управлінців: діяльність закладу освіти в умовах реформування, розбудова системи забезпечення якості освіти;  окреслили контекст внутрішньої та зовнішньої систем забезпечення якості освіти, акцентували увагу на ліцензійних умовах провадження освітньої діяльності закладів освіти, тощо.
Зосереджено, плідно і креативно працювали запрошені керівники закладів освіти. У рамках експертних дискусій спікери разом із учасниками семінару-практикуму вирішували найрізноманітніші завдання, вдавались  до пошуку рішень для тих викликів, з якими зіштовхуються управлінці, практично розробили  «дорожні карти» для закладів загальної середньої освіти із вдосконалення освітньої та управлінської діяльності, обрали вектор у формуванні та підтримці нової культури якості освіти. 
Дякуємо колегам із Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.  М.В.Остроградського за корисний та актуальний захід. 
Головний спеціаліст відділу освіти О. Дерій
 

Переглядів: 303 | Додав: Adminnn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: