Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 10:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Головна » 2016 » Серпень » 31 » Серпнева конференція освітян
19:26
Серпнева конференція освітян

 26 серпня 2016 року на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 пройшло пленарне засідання педагогічних працівників міста  «Про підсумки розвитку дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти у 2015/2016 навчальному році та визначення основних завдань і напрямків роботи на 2016/2017 навчальний рік. На захід завітали заступник міського голови Надія Угнічева, голова комісії з питань освіти, культури, спорту, сім’ї та молоді, соціального захисту та охорони здоров’я, законності та правопорядку Світлана Нестеренко та заступник начальника управління охорони здоров’я Віктор Дудник.

 Захід відвідали близько двох сотень представників від відділу освіти, міського методичного кабінету, загальноосвітніх та дошкільних закладів міста, позашкільних та професійно-технічних освітніх установ, закладів фізичної культури і спорту, батьківської громади та громадськості міста.

 Традиційно педагогічна конференція розпочалась із виступу начальника відділу освіти Ірини Шошиної, яка привітала почесне зібрання та подякувала педагогам за щоденну кропітку працю на освітянській ниві, побажала їм міцного здоров’я, наснаги, творчих злетів та мирного неба над головою. У своїй промові Ірина Володимирівна підбила підсумки роботи освітян за минулий навчальний рік та окреслила основні напрямки та стратегії на новий 2016/2017 н.р.

 Робочу частину конференції продовжив виступ завідувача міського методичного кабінету Світлани Негоди, яка розповіла про результати  проведеної роботи, яка здійснювалась під супроводом методистів методичного кабінету, а також підвела підсумки впровадження різноманітних освітніх проектів, які були реалізовані протягом року.

 Заступник міського голови Надія Угнічева, яка долучилась до вітань освітян із Днем знань, подякувала педагогам за їхню невтомну працю, а також окреслила основні напрямки роботи на новий навчальний рік, приділяючи увагу необхідності вирішення проблем, які впливають на якість освітньої діяльності. Вона, зокрема, наголосила на кардинальних змінах та інноваціях , які планується впровадити у систему освіти. Тому, на думку Надії Дмитрівни, учителі вже повинні бути готові працювати за оновленими програмами у початковій школі, а також готуватись до впровадження концепції нової української школи, у якій великого значення набуває роль учителя, від якого у значній мірі залежить, як сучасні ідеї втілюватимуться у життя.

   Віктор Дудник підбив підсумки проходження школярами профілактичних медичних оглядів, а Світлана Нестеренко подякувала освітянам за потужну і результативну роботу, яку вони проводять протягом року, досягаючи високих результатів як у навчанні, так і у вихованні підростаючого покоління.

 У рамках заходу були нагороджені грамотами і подяками кращі працівники освіти міста за вагомий внесок у розвиток галузі та щоденну наполегливу працю, високий професіоналізм та перемоги в освітніх конкурсах різного рівня.

 

Переглядів: 452 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: