Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 04:31
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2014 » Травень » 25 » Обласний етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» фінішував у місті Комсомольську
09:23
Обласний етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» фінішував у місті Комсомольську

     З 22 по 23 квітня  2014 року в спортивному залі та на стадіоні  ЗОШ І-ІІІ ступенів №6  проходив  ІV етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». 72 учня (36 дівчаток та 36 хлопців) 5-6 класів, які входили до складу 6 команд різних районів Полтавщини, змагались в чотирьох видах програми. На змаганнях були представлені команди із міста Кременчука, Лубен, Зінківа, Пирятина, Потоківська ЗОШ Кременчуцького району та команда Комсомольського НВК ім.Л.І.Бугаєвської.
     
22 квітня команди змагались в наступних трьох видах:

  • презентація команди,
  • вікторина «Знавець олімпійського руху»,
  • змагання з артболу.

     Змагання з артболу проводились в двох групах  за коловою системою згідно жеребкування.Команди, які вибороли треті місця в групах змагались між собою за 5-6 місця, другі в групах за 3-4 місця, а перші у фіналі за 1-2.
 
   Презентація команд включала в себе конкурс малюнків, девіз та танцювальний номер з елементами акробатичних вправ, з м’ячами, гімнастичними стрічками та обручами. В конкурсі «Знавець олімпійського руху» учасники повинні були відповісти на тестові завдання,  які включали в себе запитання з історії від зародження Олімпійських ігор  в Давній Греції  до їх сучасного проведення.
 
   23 квітня була проведена комбінована естафета, яка складалась з бігових вправ в ластах,із бадмінтоними ракетками та тенісними м’ячами,  із  ракетками для настольного тенісу та м’ячами, скакалками, розкладанням  фішек, обведенням  фішек  футбольним та баскетбольним м’ячем, стрибків в мішках, з волейбольним м’ячем затиснутим між ногами, стрибків по купинам, подоланням бар’єрів та гладкого бігу. Комбінована естафета проводилась на стадіоні ЗОШ І-ІІІ ступенів №6.
     
В кожному із чотирьох видів програми були визначені переможці та призери відповідно до положення про проведення спортивно-масового заходу. Загальнокомандне місце визначалось за сумою місць у всіх видах заходу «Олімпійське лелеченя». За підсумками проведених змагань третє місце у команди Зінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, друге виборола  Лубенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, переможцем змагань визначено команду Комсомольського НВК ім.Л.І.Бугаєвської (представник команди Демянчук Світлана Миколаївна).
     
Всі команди, які брали участь у ІV етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» були нагороджені грамотами та  подарунками.

Омельянець Ю.В., методист ММК


 

Переглядів: 483 | Додав: АДМИН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: