Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 06:40
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2015 » Грудень » 30 » Новорічні дива у СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської
09:59
Новорічні дива у СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської

 Новий 2016 рік зовсім близько. Усе і всі навколо охоплені наступаючим святом, світ завмер в очікуванні новорічних див. А в СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської передноворічні дива вже почалися.

 Напередодні Дня Святого Миколая всі учні школи отримали солодкі подарунки від міської ради та міського голови Дмитра Бикова.

 7 грудня учні 1-В, 3-В, 4-В класів під керівництвом учителів Юхименко І.В, Д’яченко Ю.М., Чернишової В.В., Попович М.Г. подарували всім «початківцям» і дітям з обмеженими фізичними можливостями м.Комсомольська передноворічний настрій, показавши театралізоване дійство «На Святого Миколая».

 Протягом 17-18 грудня разом із класним керівником Калашником В.В учні 8-В класу, що тримали шкільну естафету добрих справ, закликали всіх стати феями і чарівниками для ВІЛ-позитивних дітей України і передати для них речі життєвої необхідності і новорічні подарунки та долучитися до Всеукраїнського проекту «Мрії збуваються» . У результаті активності наших учнів, підтримки батьків, участі педагогів нам вдалося відправити «передноворічний вантаж» вагою 40 кг у фонд Олени Пінчук «АнтиСНІД» для передачі ВІЛ-позитивним дітям. У відповідь керівництво фонду надіслало на адресу школи подяку всім, хто небайдужий до проблем ВІЛ-позитивних дітей.

 Усім відомо, що у передноворічні і новорічні дні відбуваються дива і здійснюються найзаповітніші мрії. Таке диво сталося днями і у нашій школі, точніше здійснилася давня мрія членів учнівської ради, директора Алли Миколаївни Тузікової. Завдяки спонсорській допомозі приватного підприємця Школового Ігоря Вікторовича та батьківського благодійного фонду для всієї шкільної родини придбано телевізор «Samsung». Установку і підключення телевізора допомогли здійснити працівники ТРК ГОК та ТОВ ЦВІТ «Фобос». Завдяки такому подарунку учні школи матимуть змогу дізнаватися шкільні новини в режимі он-лайн, переглядати відео концертів, виступів, заходів, адже шкільна актова зала не може розмістити всіх бажаючих одночасно, а також корисними будуть телепередачі пізнавальних каналів.

 У період з 21 по 25 грудня в актовому залі школи проведені новорічні ранки для учнів 1-4 класів та новорічні ігрові програми для учнів 5-7 класів. Учасники новорічних дійств поринули у світ казки «Ліки від злоби», яку підготували вихованці шкільного театру «Романтики» (кер. Чабанова Аліна Володимирівна), що професійно працюючи на сцені довели всім глядачам, що добро все-таки завжди перемагає. У святкових програмах також брали участь учасники вокальних гуртів «Первоцвіт» (кер. Руденко Наталія Митрофанівна), «Дивертисмент» (кер. Попович Марина Григорівна) та члени учнівської ради.

 25 грудня традиційно відбулося вітання від директора Алли Миколаївни Тузікової для дітей пільгових категорій (33 учні). Завершило естафету новорічних ранків свято для вихованців ДНЗ «Городинка» і «Попелюшка», які відгукнулися на запрошення школи. Близько 100 дітлахів із садочків переглянули новорічну казку, потанцювали навколо шкільної ялинки і отримали солодкі гостинці від Діда Мороза і Снігуроньки. У цей же день новорічний вечір об'єднав навколо ялинки всю шкільну родину: учнів, педагогів, батьків. Протягом вечора всіх присутніх вітали директор школи Алла Миколаївна Тузікова, голова батьківського комітету Дмитро Вікторович Вінівітін та голова учнівської ради Анна Гусєва і, звісно, Дід Мороз із Снігуронькою. У своєму чарівному мішку улюбленець дітей приніс не солодкі подарунки, а передноворічні передбачення, які адміністративний стіл надсилав представникам паралелей. Три години спілкування і святкової програми пролетіли непомітно і на завершення всі дружно салютували новому 2016 року, загадавши найзаповітніші бажання.

Тесля Л.В.,

заступник директора СЗОШ І-ІІІ ступенів №5

Переглядів: 457 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: