Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 09:15
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2017 » Листопад » 22 » «Молодь – майбутнє України»
09:49
«Молодь – майбутнє України»

16 та 17 листопада 2017 року Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 гостинно приймала учасників 27 команд  з 10 регіонів України на І Всеукраїнському учнівському форумі «Молодь – майбутнє України». До навчального закладу для привітання делегацій завітали почесні гості: заступник міського голови Надія Угнічева, начальник відділу освіти Ірина Шошина, начальник відділу у справах сім’ї та молодіжної політики  Тетяна Оробченко, головний спеціаліст відділу освіти Лілія Щербина,  методисти ММК Ольга Роман та Людмила Дереча,  головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді Тетяна Качанова, спеціаліст І категорії відділу у справах сім'ї та молоді служби у справах дітей Назарій Виноградов.

Учасники форуму були об’єднанні у чотири комітети для визначення проблем, шляхів їх вирішення, роботи з експертами, проведення вуличних акцій, презентації  напрацювань з теми «Глобальні цілі сталого розвитку-2030». Комітет №1 «Підтримка хорошого здоров’я» супроводжували модератор – Наталія Масляник та експерт – психолог Полтавського обласного наркологічного диспансеру Дмитро Храмов, з комітетом №2 «Чиста вода та належні санітарні умови» працювали модератор – Інна Балабась та експерт – начальник відділу охорони навколишнього середовища ПрАТ «Полтавський ГЗК» Олександр Сеник, у комітеті №3 «Мир і справедливість» були модератор – Наталія Литвинова та експерт Полтавського центру розвитку місцевого самоврядування, доцент, кандидат наук Тетяна Паутова і в комітеті №4 «Співпраця заради досягнення цілей» трудилися модератор – Оксана Матвієнко та експерт – науковий співробітник навчально-наукового центру культури лідерства Київського університету ім.Бориса Грінченка Ірина Калюжна. Для керівників команд та директорів шкіл і їх заступників був проведений семінар  «Попередження суїцидів в підлітковому середовищі» психологом Центру дистанційної освіти «Оптіма» Катериною Гольцберг.

Варто зазначити, що гості ще й мали можливість гарно відпочити та отримати нові враження під час майстер-класів «Полтавські галушки», «Ойра», «Віночок українських пісень», «Мотанка», відвідати міський історико-краєзнавчий музей, трикотажну фабрику, кар’єр ПрАТ «Полтавського ГЗК».

Під кінець форуму було зрозуміло, що наша  молодь креативна, творча, розумна, вміє переконувати та бути компромісною, зважає на усі вимоги сьогодення, робить вірні висновки та вміє будувати майбутнє як своє, так і неньки України. Сміливо та гордо скажемо: «Молодь – майбутнє України!»

Методист ММК Роман О.В.

Переглядів: 498 | Додав: АДМИН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: