Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 14:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Малі паростки великого спорту
12:51
Малі паростки великого спорту
У народі кажуть: «Найбільше багатство – це здоров'я». Здорова дитина – здорова родина, відповідно – здорова нація.
Життя і здоров’я - найбільша цінність і на сьогоднішній день актуальним залишається питання збереження життя та здоров’я дітей.
Тільки здорова дитина досягає успіхів у навчанні, добре розвивається фізично, має врівноважений психічний стан. Тому з метою залучення дошкільників до систематичних занять фізичною культурою, формування основ здорового способу життя та організації фізично активного дозвілля вже багато років поспіль проводиться міське спортивне свято «Малі паростки великого спорту». Головний організатор свята - відділ освіти Горішньоплавнівської міської ради.
Цього року відбулося це дійство 20 жовтня у затишних стінах дошкільного навчального закладу «Росинка», куди завітали і вихованці ДНЗ «Чебурашка». Учасниками свята були не тільки вихованці дошкільних закладів, а також і їх батьки, адже позитивний результат буває тоді, коли є взаєморозуміння і взаємодія між сім’єю і дошкільним навчальним закладом. І ніщо не зближує так дітей і батьків, як спільні свята і розваги.
З вітальним словом до юних спортсменів звернулись начальник відділу освіти Шошина І.В., начальник відділу фізичної культури і спорту Подрезан В.В., заступник начальника управління охорони здоров’я Дудник В.О. На святі були присутні також завідувач ММК Негода С.І. та головний спеціаліст Павленко Л.П.
Спортивне свято завжди впливає на емоції людини, воно заряджає позитивною енергією, приносить щастя, радість і це не тільки боротьба за звання кращого, це ще й ефективний спосіб об’єднати людей.
Команди дошкільних навчальних закладів «Росинка» і «Чебурашка» змагались, брали участь у рухливих іграх, естафетах та ігрових вправах, які пропонували «казкові гості». Велике задоволення отримали і самі учасники, і вболівальники, і почесні гості.
Спортивні свята в цей день пройшли в усіх дошкільних закладах міста. Кожен вихованець отримав обіцяну порцію гарного настрою і переміг, гордий своїми досягненнями.
Методист ММК Войтович Б.П.
Переглядів: 466 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: