Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 10:12
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2020 » Квітень » 3 » Дистанційне навчання на період карантину.
14:27
Дистанційне навчання на період карантину.

    На період карантину адміністраціями закладів загальної середньої освіти м. Горішні Плавні розроблений порядок навчання з використанням дистанційних форм з метою охоплення учнів освітнім процесом. Домашні завдання розміщуються на сайтах навчальних закладів, на фейсбук-сторінках, а також дублюється у групах, створених у вайбері. Інформація постійно оновлюється і є доступною для учнів і їх батьків.
Адміністрації закладів освіти постійно здійснюють контроль за роботою учителів і учнів за допомогою проведення онлайн конференцій з використанням сервісу Zoom, з використанням соціальних мереж Viber, Messenger, електронної пошти, а також в телефонному режимі. Здійснюється перевірка індивідуальних планів учителів та журналів обліку робочого часу.
Виконання навчальних планів і програм контролюється адміністраціями закладів освіти через аналіз визначених домашніх завдань, які готують учителі, а також через активність зворотнього зв’язку учнів з учителями. Вчителі звітуються за допомогою електронної пошти про визначені завдання та їх виконання. 
Результати навчальних досягнень учнів фіксуються індивідуально кожним учителем у складених в паперовому варіанті списках учнів класу, у GOOGLE – класах, на GOOGLE – дисках, в електронних журналах.
Учителі налагоджують зворотній зв'язок з учнями  через електронну пошту, через групи у вайбері, через проведення інтернет-конференцій на платформі Zoom, через спілкування по телефону.
Відділ освіти тримає на постійному контролі організацію дистанційного навчання і виконання карантинних заходів у закладах освіти міста.
                                                                               Хохуля П.І., головний спеціаліст відділу освіти.
 

Переглядів: 278 | Додав: Adminnn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: