Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 04:53
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Головна » 2015 » Лютий » 3 » Благодійні акції 29 січня 2015 року в навчальних закладах міста Комсомольська
12:15
Благодійні акції 29 січня 2015 року в навчальних закладах міста Комсомольська
   Сьогодні для України настали важкі часи. Ми змушені боронити свою рідну землю. Ніхто не може стояти осторонь. Не тільки дорослі, але й діти це дуже добре розуміють. Тому в школах міста часто проходять благодійні акції на підтримку воїнів, які перебувають у зоні АТО. Ось і сьогодні, 29 січня, діти, батьки, вчителі йшли до школи не з порожніми руками. Вони несли  овочі та фрукти для приготування сухих борщів та випікання пиріжків. У вестибюлі учні-волонтери не встигали приймати та сортувати картоплю, буряки, цибулю, моркву, капусту, часник, яблука. Дехто приніс макаронні вироби, олію. Солодкоїжки поділилися варенням, цукерками, печивом. Смачного вам, наші дорогі захисники! Повертаєтеся з миром живими та здоровими до рідних домівок, вам цього щиро бажають учні Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням економіки та права.
     Школярі Комсомольської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням математики та Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням англійської мови долучилися до акції «Підтримай захисника Вітчизни», яка відбулася 29 січня у навчальних закладах міста. Благодійна діяльність стає фундаментом формування  у дітей та молоді сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності та звитяги, виявлених нинішніми захисниками Батьківщини, на героїці сучасної боротьби за незалежність і цілісність держави. 
    Діти та вчителі школи приносили свіжі овочі та фрукти цілими ящиками, пакетами. Учні були щиро задоволені можливості долучитися до підтримки наших воїнів. Вони задавали одне питання: «Чим ще я можу допомогти?»
    Всі зібрані овочі та фрукти передані волонтерам.
     29 січня 2015 року учні гімназії імені В.О.Нижниченка 2-11 класів та їхні батьки взяли активну участь у благодійній акції по збору овочів та фруктів для підтримки української армії. Найактивнішими були учні початкової школи та 5-А,Б,В,Г, 6-А, 7-А,Б,В, 8-А,Б, 10-А,Б класів.
   Батьки 8-А класу (в особі Онопрієнко Т.І.) посприяли перевезенню продуктів до волонтерського пункту по вул.Миру,8.
     Учні з батьками та вчителі НВК ім. Л.І. Бугаєвської взяли участь в добровільній акції по збору овочів та фруктів для «кухарської сотні» АТО. Зібрані плоди підуть на переробку (сушарку) для приготування перших страв та напоїв у польових умовах.
    До акції активно долучилися всі бажаючі і спільними зусиллями було зібрано чималу кількість картоплі, буряків, моркви, капусти, цибулі, яблук, також  діти принесли лимони, сельдерей, часник, гіркий перець.
    Крім овочів та фруктів бажаючі зносили крупи, вермішель, готову сушку, родзинки, печиво, цукор, цукерки та сушки, олію, засоби гігієни, ковдру, ящик "Мівіни", консервацію та багато іншого.
    Продукти готові до вживання, теплі речі, а також малюнки і обереги для солдат будуть найближчим часом відправлені до зони АТО.
    Велика вдячність УСІМ, хто взяв участь в акції по збору овочів і фруктів для бійців АТО. Особливі слова подяки Владиславу Дебелому, татові Артема Дебелого, учня 2-Б класу, за перевезення зібраної допомоги на склад.
    У Комсомольській загальноосвітній  школі І-ІІІ ступенів №6  відбулася благодійна акція по збору овочів і фруктів для воїнів АТО. Було зібрано – 3 мішки картоплі, по 2 мішки цибулі, моркви та яблук, 1 мішок  червоного буряка, також були принесені учнями та батьками часник, горіхи, апельсини, чай, печиво, крупи та макаронні вироби. Дякуємо всім небайдужим хто долучився до акції.
     Коли постукає у двері біда - горе для всієї родини. Війна в Україні принесла гіркоту втрати в кожен дім, в кожне людське серце.
Ніхто в Дмитрівській школі не залишився  осторонь благодійної справи. Вкотре вся дружна шкільна сім′я  виявила бажання допомогти  людям в зоні проведення АТО продуктами та речами.
Найкращою підтримкою  у цей непростий час є небайдужість та щира допомога один одному. Україна в нас одна, єдина!!!
   З 28 по 29 січня у ЦД та ЮТ відбулася благодійна акція «Хвиля доброти».
    На тлі непростої нинішньої ситуації, дуже хочеться, щоб люди не втрачали людське обличчя і не забували про добрі справи. Особливо складно зараз доводиться нашим захисникам Вітчизни.
   І нам з Вами від чистого серця хочеться їм допомогти. Ми розуміємо, як складно морально і фізично доводиться нашим воїнам, які, на жаль, далеко від рідної домівки.
   Ми запропонували вихованцям та всім працівникам Центру зібрати  овочі та фрукти для приготування смачних обідів нашим землякам, які знаходяться в зоні АТО. Завдяки небайдужості колективу закладу зібрано чимало овочів, які 29 січня були передані волонтерам з «Кулінарної сотні» на чолі з Грінштейн Ангеленою.
Переглядів: 413 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: