Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 15:48
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2016 » Листопад » 1 » Всеукраїнський учнівський форум «Партнерів єднає мелодія пісні» у місті Горішні Плавні
16:06
Всеукраїнський учнівський форум «Партнерів єднає мелодія пісні» у місті Горішні Плавні
  27 жовтня в актовій залі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 відбулося урочисте відкриття VIII Всеукраїнського форуму «Партнерів єднає мелодія пісні», у рамках якого заплановане проведення Всеукраїнського благодійного фестивалю «Діти-дітям» у великій залі Палацу культури і творчості. Куратором проекту є депутат міської ради, директор ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 Усатенко В.М. Відкриття форуму творчості й талантів відбулося за участі заступника міського голови Надії Угнічевої, начальника відділу у справах сім’ї та молоді Тетяни Оробченко, головного спеціаліста відділу освіти Петра Хохулі, завідувача міським методкабінетом Світлани Негоди, методиста Ольги Роман, генерального директора ГО «Пульс країни» Віталія М’якініна, депутата міської ради Володимира Рубана. З вітальним словом до учасників творчого форуму звернулася заступник міського голови Надія Угнічева, яка зазначила, що наше місто завжди з радістю зустрічає учасників молодіжних форумів. За 10 років дії благодійного проекту у школі №6, під час проведення фестивалів «Партнерів єднає мелодія пісні» й «Діти-дітям», було зібрано більше 50 тис. грн допомоги дітям з обмеженими фізичними можливостями. У роботі форумів взяло участь більше 700 дітей з різних куточків України й міст-побратимів. Від імені міського голови Дмитра Бикова й від себе особисто Надія Дмитрівна привітала талановитих учасників заходу.
  На форум завітали діти із м. Южноукраїнська Миколаївської області (ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Захисників Вітчизни), із м. Охтирки Сумської області (ЗОШ І-ІІІ ступенів №3), із м. Кам’янського Дніпропетровської області (ЗНЗ І ступеня-гімназія №39), із м. Суми (Палац дітей та юнацтва), із смт. Біликів Полтавської області, із м. Полтави й загальноосвітніх шкіл міста Горішні Плавні.
  Благодійний фестиваль «Діти – дітям» відкрився виступом хору Полтавської місіонерської духовної семінарії. І це символічно, адже нотки духовних цінностей українців звучали в кожному виступі учасників. А отець Георгій, звертаючись до зали, наголосив, що доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми, що наші серця повинні відгукуватися на людський біль і відкриватися для добра. Зауважимо, що спільнота міста Горішні Плавні, дійсно, є небайдужою до чужого горя, адже сума зібраних коштів протягом фестивалю - 8643 грн.
  Наступного дня програма для учасників форуму була також насиченою та цікавою. Діти разом з керівниками та кураторами відвідали Трисвятительський храм, Полтавську місіонерську духовну семінарію, брали участь у майстер-класах.
  Під час закриття Всеукраїнського форуму «Партнерів єднає мелодія пісні», яке відбулося у святково прикрашеній актовій залі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6, відчувалась атмосфера доброти, взаємоповаги, взаємопідтримки. На сцену виходили не одиничні колективи, а представники єдиної родини, яку об’єднала мелодія пісні, висловлювалася подяка організаторам та кураторам форуму. Усі присутні раділи за переможців:
  • «Приз глядацьких симпатій» - Анастасія Вітренко,солістка вокального ансамблю «Колорит», м. Охтирка.
  • Лауреат ІІІ ступеня – вокальний ансамбль «Sing Sation», ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.
  • Лауреат ІІ ступеня – Анастасія Сльоза, солістка вокальної студії «Майстер», ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6.
  • Лауреат І ступеня – зразковий вокально – хоровий колектив «Мозаїка», м. Суми.
  • Лауреат І ступеня – тріо «Молоді серця», смт. Білики
  • ГРАН – ПРІ – Бреус Володимир, соліст вокальної студії «Майстер», ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6.
 Отже, місто Горішні Плавні зібрало творчих, креативних, талановитих, яскравих  і співочих людей з різних куточків нашої мальовничої України, щоб довести, що мелодія пісні об’єднує серця, а мелодія сердець творить добро!
Негода С.І., завідувач ММК
Переглядів: 388 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: