Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 12:22
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » 2014 » Вересень » 18 » Урочиста лінійка у Центрі дитячої та юнацької творчості
19:42
Урочиста лінійка у Центрі дитячої та юнацької творчості

    15 вересня 2014 року у Центрі дитячої та юнацької творчості  відбулася урочиста лінійка початку навчального року «Гостинно двері відчиняємо, друзів ми усіх скликаємо!», на яку  завітали почесні гості:  секретар Комсомольської міської ради – Калашнік Світлана Олександрівна, головний спеціаліст відділу освіти – Щербина Лілія Олександрівна, спеціаліст по соціальним питанням і зв’язкам з громадськістю Біланівського ГЗК – Безпоясна Яна Василівна.

    Зі словами привітання до всіх присутніх звернулася директор ЦД та ЮТ Надія Анатоліївна Сакун, яка привітала дітей, батьків та педагогів з початком нового навчального року. Надія Анатоліївна висловила подяку:

- міській владі: міському голові Сергію Андрійовичу Супруну та його заступникам Бикову Дмитру Геннадійовичу, Угнічевій Надії Дмитрівні, секретарю міської ради Калашнік Світлані Олександрівні;

- відділу освіти  в особі начальника Шошиної Ірини Володимирівни;

- благодійному фонду «Полтавського гірничо-збагачувального комбінату» та його засновникам Жеваго Костянтину Валентиновичу та Лотоусу Віктору Вікторовичу та директору фонду Мінязеву В'ячеславу Даниловичу, завдяки яким проведена реконструкція і заміна всіх вікон і дверей закладу. 

Ремонтні роботи в кабінетах, коридорах виконані за фінансової та матеріальної підтримки:

- Єристівського ГЗК, генеральний директор Горошко Микола Петрович;

- Біланівського ГЗК, генеральний директор Гаррік Роберт Ендрю;

- Зовнішньоторгового підприємства "МАГ", генеральний директор Кузьмінський Олексій В'ячеславович;

- Комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», директор Пурик Олексій Олексійович;

- Батьків вихованців.

Надія Анатоліївна подякувала меценатам за підтримку і пообіцяла, що колектив Центру дитячої та юнацької творчості зробить все можливе, щоб і надалі примножувати славу нашого міста, області, держави.

Усіх присутніх на святі вихованців, їх батьків та педагогів ЦД та ЮТ привітали секретар Комсомольської міської ради – Калашнік Світлана Олександрівна, головний спеціаліст відділу освіти – Щербина Лілія Олександрівна. Гості побажали всім здоров’я, терпимості, творчих надбань та великих професійних успіхів!

Святковий піднесений  настрій протягом усієї лінійки створювали вихованці зразкового вокального ансамблю «Каприз» та казкові герої, які познайомили дітей з керівниками гуртків закладу та запросили на навчання тих, хто ще не відвідує ЦД та ЮТ.

Переглядів: 525 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: