Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 14:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2017 » Листопад » 5 » Спортивне свято завітало до малят
11:38
Спортивне свято завітало до малят

Немає такої дитини, яка б не любила свята. Навіть його очікування викликає у дитини позитивні емоції.  Адже свято - це ігри, естафети, танці, співи, сюрпризи!  Все це викликає у дітей щирий сміх, захоплення, веселощі,  радість і щастя.. Діти з завмиранням серця чекають подібні заходи і з ентузіазмом беруть у них участь. Тому проведення свят в дошкільних установах - невід'ємна складова життя дошкільнят.

Давно відомо, що хороший настрій, а отже й свято, має цілющу силу. А тим більше – спортивне свято.

01 листопада 2017 року в затишних стінах музичної зали дошкільного навчального закладу "Казка" компенсуючого типу  відбулося загальноміське  спортивне свято "Як козаки по сіль ходили», куди завітали представники відділу освіти, управління охорони здоров’я, відділу культури туризму та спорту.

Захоплюючий сюжет свята переніс гостей та учасників заходу в історичне минуле українського козацтва. Козак  Вернидуб – отаман  команди «Козачата» (ДНЗ  «Казка» ) та козак Скороход - отаман  команди «Соколята» ( ДНЗ «Золота рибка») - стали прикладом сили , спритності, мужності, витривалості. Командний дух  та прагнення до перемоги зміцнили дружні стосунки  і переконання  в тому , що завдяки взаємодопомозі можна здолати будь-які перешкоди. А перешкод на шляху було багато: стрімкі дніпровські пороги, звивисті степові стежки, гірські тунелі, широкі моря та інші. Та все ж таки учасники свята досягли кінцевої мети - з великим  завзяттям та старанням віднайшли сіль для тітки Оксани.

Приємною несподіванкою як для учасників, так і гостей свята стала поява гумористичного українського героя Стецька, який звеселив присутніх запальним таночком, веселою піснею та цікавої грою з дітьми

 Кульмінацією свята стало частування  учасників солодощами від вдячної тітки Оксани.

Справжньою родзинкою свята стало нагородження медалями юних козачат та соколят відомими спортсменами України і нашого міста – Загубинога І.В., Ніколаєнко А.О., які є батьками наших вихованців. Вони, крім нагородження, висловили надію, що в майбутньому маленькі паростки проростуть в великі  спортивні досягнення.   

Переглядів: 388 | Додав: АДМИН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: