Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 10:08
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Головна » 2017 » Лютий » 21 » Школі майбутнього – сучасні кадри
15:37
Школі майбутнього – сучасні кадри

З метою набуття теоретичних знань та практичного досвіду роботи керівника сучасного навчального закладу 17 лютого 2017 року на базі Горішньоплавнівської загальноосвітньої школи № 6 відбулось засідання міської Школи резерву керівних кадрів ЗНЗ з теми «Внутрішньошкільний контроль і керівництво як основні функції управління соціально-педагогічною основою».

У привітальному слові начальник відділу освіти Шошина І. В. звернулась до слухачів Школи з побажанням творчої плідної роботи з удосконалення теоретичних знань з питань керівництва сучасним інноваційним навчальним закладом і набуття практичних умінь. Ірина Володимирівна зазначила важливість підготовки майбутніх керівних кадрів в зв’язку з перебудовою нової української школи – школи майбутнього.

Завідувач міського методичного кабінету Негода С.І. наголосила на необхідності методичної грамотності майбутніх керівних кадрів, яку вони набувають під час роботи в школі резерву. Світлана Іванівна відзначила зацікавленість та активність слухачів в розробці теоретичних питань та їх практичного впровадження з втіленням оригінальних ідей та пропозицій щодо роботи сучасної школи.

Багаторічним досвідом планування внутрішньошкільного контролю як складової організаційної культури загальноосвітнього навчального закладу поділилась директор ЗОШ №6 Усатенко В.І., підтвердивши свій виступ зразками ведення ділової документації з даного питання.

Заступники директора школи з навчально-виховної та методичної роботи Самарец О.С. та Кобзар Ю.В. доповнили виступ директора, акцентуючи увагу на структурі, провідних принципах, формах та видах організації внутрішньо шкільного контролю, на методичній роботі як його об’єкті.

Питання алгоритму роботи з написання управлінських наказів як актів внутрішньошкільного керівництва і контролю розкрила Шишлікова В.С., методист міського методичного кабінету.

Цікаво пройшла практична робота, під час якої слухачі звітували про виконання домашніх завдань своїх груп: складання орієнтовного плану роботи навчального закладу; створення портфоліо основних нормативно-правових документів, які регламентують діяльність навчального закладу; розробка плану підготовки та проведення педрад; розробка плану підготовки та проведення науково-практичної конференції.

Підводячи підсумок роботи чергового засідання Школи резерву керівних кадрів, Негода С.І. відзначила найбільш цікаві виступи та ідеї, оголосила план наступного заняття і домашнє завдання.

Весь захід пройшов у творчій діловій атмосфері, зацікавленому бажанні слухачів збагатитися досвідом з питань керівної роботи.

 

Негода С.І., завідувач міського методичного кабінету

Переглядів: 567 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: