Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 23:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Головна » 2019 » Лютий » 1 » Шість цеглинок в освітньому просторі школи
16:37
Шість цеглинок в освітньому просторі школи

   31 січня 2019 року на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся майстер-клас для вчителів початкової школи «Конструктор LEGO як освітній ресурс Нової української школи для всебічного розвитку дитини». Під час роботи було розглянуто надзвичайно важливе і актуальне для сьогодення питання «Шість цеглинок в освітньому просторі школи». 
   Учасників привітала Мироненко Л.Н., методист міського методичного кабінету відділу освіти Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області. Вона звернула увагу на важливість використання даної методики, адже вона спрямована на розвиток важливих соціальних умінь і навичок учнів, а саме, здатність співпрацювати в команді, вміння вчитись у своїх однолітків, дослухатись до їхніх ідей та пропозицій.
Керівник майстер-класу Бойко В.В. запросила вчителів подивитись на світ очима дітей, адже діти не просто граються – вони живуть цим. Казка і гра дозволяють увійти у простір маленької людини і навчати її. «Шість цеглинок» — це практичний інструмент для навчання, це технологія навчання. Виконуючи веселі завдання і граючись набором з шести різнокольорових цеглинок LEGO® DUPLO®, діти тренують пам’ять, розвивають моторику і мислять творчо. Крім того, використання цієї технології дає можливість адаптувати і, звичайно, створювати власні завдання відповідно до вмінь та інтересів дітей.
    Під час проведення майстер-класу педагоги перетворилися на маленьких учнів і фантазували, адже ЛЕГО – це завжди творчість без правил, політ фантазії та естетичне задоволення від роботи. Педагоги із задоволенням конструювали предмети, придумували розповіді, показували фрагменти ранкового кола з використанням шести цеглинок. Учителі обмінялись  досвідом роботи та новими ідеями щодо впровадження методики «Шести цеглинок» в освітньому просторі школи.Заняття пройшло в цікавій, творчій та доброзичливій атмосфері. 


Бойко В.В., керівник майстер-класу
 

Переглядів: 442 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: