Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 11:21
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2015 » Квітень » 24 » Семінар керівних кадрів у Комсомольську
12:56
Семінар керівних кадрів у Комсомольську
Без любові до Батьківщини, готовності примножувати її багатства, оберігати честь і славу, а за необхідності - віддати життя за її свободу і незалежність, людина не може бути громадянином.
Патріотами не стають у зрілому віці. Почуття любові до Батьківщини, поваги до свого народу, його історії, усвідомлення себе часткою великої і давньої нації мають формуватися з самого раннього дитинства, "вбиратися з молоком матері".
23 квітня 2015 року на базі ДНЗ "Дзвіночок" відбувся семінар керівних кадрів дошкільних навчальних закладів з проблеми "Громадянське виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності", організований міським методичним кабінетом відділу освіти Комсомольської міської ради Полтавської області.
Відкрила семінар начальник відділу освіти, Заслужений працівник освіти України Ірина Володимирівна Шошина, закцентувавши увагу на тому, що педагог має відігравати в суспільстві провідну роль, особливо у складні для держави часи.
Завідувач ММК Світлана Іванівна Негода долучилась до привітань і підкреслила актуальність завдання виховання патріотизму: "Відвідала багато дошкільних навчальних закладів. Усі там - і педагоги, й вихованці - усвідомлюють, що вони українці. Дуже важливо, коли є таке відчуття".
Слухачі в ході теоретичного модуля визначили завдання громадянського виховання дітей дошкільного віку відповідно до Державного стандарту, дискусійно обговорили найбільш ефективні форми та методи виховання найменших громадян із врахуванням впливу нинішніх політичних і соціальних подій.
Жвавим і емоційним був полілог учасників щодо того, яким повинен бути сучасний вихователь відповідно до реалій сьогодення.
Під час практичного модуля ДНЗ "Дзвіночок" презентував слухачам семінару методично-дидактичне забезпечення освітнього процесу; панораму освітніх проектів "Моє місто - мій край", "Ми роду козацького діти", "Україна - моя Батьківщина" та музично-літературну розвагу "Українські діти про рідний край подбають, тому що добре серце мають".
Упродовж усього заходу панував дух любові до професії, творчості, патріотизму та єднання освітянської дошкільної родини.
Переглядів: 574 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: