Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 06:23
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2020 » Квітень » 3 » Позашкільна освіта в умовах карантину
08:22
Позашкільна освіта в умовах карантину

    Час карантину – це час, котрий можна використати максимально корисно, зокрема підвищити власну експертність та кваліфікацію, переоцінити власні можливості та знання, перезавантажити себе, своїх учнів, вихованців на принципово новий виток розвитку. Адже виклики сьогодення дають можливість трансформуватись та впроваджувати передові і, разом із тим, складні рішення. 
За словами директора ЦДтаЮТ Сакун Надії Анатоліївни: дистанційне навчання для закладу позашкільної освіти є інновацією.  Під час вимушеного карантину, протягом якого працюють і діти, і педагоги, колектив ЦД та ЮТ опановує нові форми роботи з вихованцями, а саме:
-    дистанційні заняття з використанням електронної пошти, месенджерів: Viber, Facebook Messenger, Telegram, відеозв’язок через сервіс Zoom;
-    завдання  вихованці різних гуртків можуть знайти в групах у Viber;
-    творчо обдаровані діти під супроводом керівників  виготовляють виставкові та конкурсні роботи. 
За цей час діти  взяли участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Молодь обирає здоров’я» (гуртки «Колорит», «Оригінальні штуки», «Диво пластика»), підготували роботи до обласних конкурсів «Нашому роду нема переводу» (гурток «Рукоділля»), «Наш пошук і творчість тобі, Україно»  (гуртки «Художня обробка деревини», «Колорит», «Оригінальні штуки», «В’язаний дивосвіт»).
Творчо працюють педагоги, використовуючи сучасні інновації в роботі, проводять і майстер-класи з виготовлення виробів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, і онлайн-репетиції, і розспівування, і розучування нових вокальних творів, хореографічних елементів тощо. Не забувають і про індивідуальну роботу з батьками, і консультації з дітьми.
Підтвердженням роботи педагогів закладу є дописи, публікації, пости в соціальних мережах із результатами роботи дітей (малюнки, власноруч виконані роботи, відео, селфі тощо), участь в освітніх проєктах, перегляд вебінарів, онлайн-семінарів, отримання сертифікатів, куди ж без них.
 Із роботою ЦД та ЮТ в умовах карантину можна ознайомитися: 
-    на сайті ЦД та ЮТ http://cdut.org.ua/  
-    на сторінці у соціальній мережі Facebook:
facebook.com/Центр-дитячої-та-юнацької-творчості-мГорішні-Плавні
-    на персональних сторінках педагогів закладу
За інформацією щодо роботи ЦДтаЮТ можна звернутися за телефонами: (05348) 4-42-10 – приймальня, (05348) 4-42-11 – директор Сакун  Надія Анатоліївна.
 

Переглядів: 305 | Додав: Adminnn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: