Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 01:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » 2019 » Квітень » 15 » Перші міські змагання інтелектуальної гри «Грошовий потік» (CASHFLOW)
14:10
Перші міські змагання інтелектуальної гри «Грошовий потік» (CASHFLOW)

   За сприяння міського голови Дмитра Бикова та фінансування депутата Полтавської обласної ради Володимира Говоренка 10 квітня 2019 р. в актовій залі СЗОШ І-ІІІ ступенів №3 ім.В.О.Нижниченка пройшли перші міські змагання інтелектуальної гри «Грошовий потік» (CASHFLOW) 
Ця гра неймовірно популярна у всьому світі. Граючи в неї, звичайні люди вивчають правила поводження з грошима, вчаться інвестуванню та грамотному збільшенню капіталу. У процесі гри розвивається фінансове мислення і набувається досвід реагування на критичні ситуації; учні розвивають та здобувають навички ведення власного фінансового балансу, командної роботи, використання ключових інструментів у переговорах при купівлі акцій, нерухомості, створення бізнесів. Вони отримують нові знання для управління фінансами з метою їх примноження, набувають та поглиблюють здатність створювати продуктивні партнерські відносини з метою досягнення власних і командних цілей, здатність відстежувати та розробляти власні стратегії щодо особистих фінансових потоків, інвестування, ефективності використання ресурсів (грошей, часу, інформації, знань). Також є можливість гарно провести час в компанії людей, які прагнуть розвитку.
У змаганнях взяли участь команди шести ЗЗСО міста, тренерами та консультантами яких виступили вчителі економіки: Щербан О.В., Деркач Н.В., Ніколенко О.О., Шевченко Н.П., Богданова-Портяна М.В.,  Ткаченко О.Д. 
До складу компетентного журі увійшли Ольга Овчиннікова, директор департаменту економічного розвитку, Дмитро Півень, директор ТОВ «ТІКО ЛТД», Валерій  Горський, директор Фонду підтримки підприємництва.
Переможцями гри стали: 
І місце – команда   СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської;
ІІ місце – команда СЗОШ І-ІІІ ступенів №3 ім.В.О.Нижниченка;
ІІІ місце – команда ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.
Кращими гравцями визначені:
ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 - Смірнова Катерина
ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 - Козлов Микита
СЗОШ І-ІІІ ступенів №3 ім.В.О.Нижниченка - Онопрієнко Аліна
СЗОШ І-ІІІ ступенів №4 - Курінна Ганна
СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської - Дідик Поліна
ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 - Чорнобай Аліна

Переглядів: 315 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: