Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 23:36
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2017 » Грудень » 28 » Переможці відбіркового етапу обласного конкурсу  «Учитель року – 2018» м.Горішні Плавні
13:10
Переможці відбіркового етапу обласного конкурсу  «Учитель року – 2018» м.Горішні Плавні

Оновлення суспільства, модернізація освіти, а особливо сучасний учень вимагають яскравої творчої особистості вчителя, педагогічна діяльність якого має бути міцним засобом формування і всебічного розвитку кожної дитини. Які ж вони – вчителі двадцять першого століття? Які вони – кращі вчителі міста Горішні Плавні? Хорошою нагодою поміркувати над цим є Всеукраїнський конкурс «Учитель року», який стартував в Україні ще в 1995 році і став щорічним конкурсом професійної майстерності педагогів у певній номінації.

Конкурс педагогічної майстерності – це серйозне професійне зростання, марафон педагогічних ідей та думок. Це школа для розуму і краси, самоаналіз діяльності, певний етап сходження вгору і стрімкого руху вперед.

У цьому році свої професійні уміння, майстерність і творчі здобутки представили на розгляд міського журі 5 педагогів із 4 навчальних закладів міста у таких номінаціях: «Українська мова та література», «Фізична культура», «Фізика», «Німецька мова».

Участь педагогів у конкурсі стала можливістю, шансом заявити про себе як про фахово компетентну, творчу особистість. У цілому конкурс підтвердив, що горішньоплавнівська земля багата на високопрофесійних, ерудованих, творчих учителів, а всі учасники конкурсу - тим паче, переможці — справжні лідери педагогічної громади міста. Найголовніше, аби в них не згас, а ще яскравіше запалав вогонь таланту, неповторної творчої індивідуальності і майстерності, бажання бути вірними великому імені Учитель.

22 грудня 2017 року на базі ПОІППО імені М,В, Остроградського  проходив відбірковий етап обласного конкурсу «Учитель року-2018», переможцями якого стали:

Біліченко Василь Анатолійович, учитель фізичної культури ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області;

Куленко Ірина Володимирівна, учитель фізики ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області;

Печонкіна Лариса Андріївна, учитель української мови та літератури Спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу ім. Л.І.Бугаєвської;

Пущенко Лариса Миколаївна, учитель англійської мови Спеціалізованої ЗОШ №4 з поглибленим вивченням англійської мови.

Серед учасників конкурсу не було людей випадкових. Для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це, насамперед, покликання і невтомна праця.

Методист ММК Роман О.В.

Переглядів: 370 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: