Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 16:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Головна » 2018 » Січень » 26 » Педагогічний брифінг «Освітній проект «На крилах успіху»: від ідеї до реалізації»
16:27
Педагогічний брифінг «Освітній проект «На крилах успіху»: від ідеї до реалізації»

       22 січня у Спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу ім.Л.І.Бугаєвської відбувся обласний педагогічний брифінг «Освітній проект «На крилах успіху»: від ідеї до реалізації».

     Захід розпочався гімном освітнього проекту «На крилах успіху» у виконанні школярів СЗОШ №5 і проходив під девізом «Оновлюємо початкову освіту разом».

       Педагогічну громаду привітала заступник міського голови Надія Угнічева. Вона розповіла про підтримку органами місцевого самоврядування цікавих освітніх проектів:  «Нова українська школа» у СЗОШ І-ІІІ ступенів №3 ім.В.О.Нижниченка, «Інтелект України» і «На крилах успіху» у СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім.Л.І.Бугаєвської.

Начальник міського відділу освіти Ірина Шошина привітала педагогів області в одному з найкращих навчальних закладів  міста, охарактеризувала освітній простір міста Горішні Плавні, зупинилася на важливих питаннях життєдіяльності навчальних закладів.      

 У брифінгу взяла участь перший проректор ПОІППО ім.М.В.Остроградського Наталія Корягіна. Привітавши колег, вона зазначила, що місто Горішні Плавні є одним із лідерів впровадження Концепції Нової української школи завдяки потужному складу педагогічних працівників та підтримці міського голови. Наталія Корягіна запевнила, що Концепція Нової української школи на Полтавщині реалізується, і ми будемо саме тими агентами змін, якими повинні бути педагоги сьогодні.

      З вітальним словом до освітян Полтавщини звернулася  завідувачка відділом дошкільної, початкової та спеціальної освіти, методист з початкового навчання ПОІППО ім.М.В.Остроградського Марина Крилевець. Вона зазначила, що освітяни міста Горішні Плавні, впроваджуючи нові освітні проекти, є флагманами в освіті.

   Директор Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу ім.Л.І.Бугаєвської Алла Тузікова проаналізувала матеріально-технічне забезпечення закладу, яке вдалося здійснити завдяки системній підтримці органів місцевого самоврядування на чолі з міським головою Дмитром Биковим та засновників Благодійного фонду Полтавського гірничозбагачувального комбінату – народного депутата України Костянтина Жеваго та голови правління ПрАТ «Полтавський ГЗК» Віктора Лотоуса. Директор школи підкреслила, що адміністрація та вчителі початкової школи в постійному пошуку нових форм і методів навчання учнів. Ознайомившись із пропозиціями та ідеями освітнього проекту «На крилах успіху»,  відчули новизну та креативність підходів до навчання та розвитку дитини і однозначно зробили висновок, що це і є та нова школа, яка потрібна сьогоднішньому першокласнику

         Координатор проекту «На крилах успіху», заслужений працівник освіти України Олена Сухаревська розкрила особливості інноваційного освітнього проекту «На крилах успіху» зазначивши, що освітній проект твориться з великою любов’ю до Дитини і глибокою повагою до Вчителя.

   Разом із своїми вихованцями вчитель початкових класів Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу ім.Л.І.Бугаєвської Юлія Дяченко  практично ознайомила учасників педагогічного брифінгу із особливостями організації навчально-виховної роботи в освітньому проекті «На крилах успіху».

Мироненко Л.Н., методист ММК
Переглядів: 532 | Додав: АДМИН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: