Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 02:18
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Головна » 2014 » Грудень » 16 » «Партнерство школи, сім’ї та громадськості в ім’я розвитку творчої особистості учня»
13:25
«Партнерство школи, сім’ї та громадськості в ім’я розвитку творчої особистості учня»
Міський семінар заступників директорів з виховної роботи на тему «Партнерство школи, сім’ї та громадськості в ім’я розвитку творчої особистості учня»
    Відповідно до плану роботи міського відділу освіти 11 грудня 2014  року на базі Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  було проведено міський семінар заступників директорів з виховної роботи на тему «Партнерство школи, сім’ї та громадськості в ім’я розвитку творчої особистості учня», метою якого було ознайомити учасників семінару з формами та методами роботи щодо розвитку творчої особистості школярів; розкрити шляхи організації змістовного дозвілля дітей та  учнівської молоді; визначити в учнів рівень моральних якостей, уміння співпрацювати на принципах рівності, демократизму, толерантного ставлення до різних світоглядів, переконань.            
   З вітальним словами до учасників семінару звернулися заступник сільського голови А.О. Манько, начальник відділу освіти Комсомольської міської ради Полтавської області І.В. Шошина, головний спеціаліст відділу освіти Л.О.Щербини директор Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів В.Г. Брижань.
   Змістовну доповідь на тему «Партнерство школи , сім’ї та громадськості в ім’я розвитку творчої особистості учня» підготувала заступник директора з виховної роботи І.К.Остапець, яка розповіла про виховну роботу школи,  напрямки виховання, спільну діяльність школи, батьків, державних установ та громадських організацій.
    Продовженням програми стало родинне свято «Дружна родина – щаслива Україна», підготовлене класним керівником 3 класу Рак Н.Б. Спільна творча робота учнів та батьків цього класу захопила учасників семінару. У залі панувала атмосфера сімейного затишку, щирості та доброти.
   Історичний екскурс «Село моє – земля моїх батьків», проведений спільно з громадсько–патріотичним об’єднанням «Пам’ять», дав можливість присутнім дізнатися нові факти про події часів Великої Вітчизняної війни на території Дмитрівської сільської ради.
Великий інтерес в учасників семінару викликала виставка робіт живопису та декоративно-прикладного мистецтва дмитрівчан Вадима Іщенка та майстринь-вишивальниць.
Цікаво і пізнавально пройшов тренінг з елементами релаксації «Психологічне благополуччя педагога», підготовлений практичним психологом Н.І.Лахно та соціальним педагогом А.О.Прохор.
  Гостинно зустріла учасників семінару мистецько-літературна вітальня «І на тім рушникові…». Заступник директора І.К. Остапець, учитель музичного мистецтва Т.А.Безкровна разом із учнями та учасниками сільського колективу художньої самодіяльності «Дмитрівчанка» підготували пізнавально-виховний захід. У єдиний мистецький віночок сплелися мелодійні українські пісні про рушник, вірші про рідний край, віншування талановитого українського народу.
   Підсумком роботи семінару стало прийняття рекомендацій щодо узагальнення досвіду роботи Дмитрівської СЗОШ з теми «Партнерство школи, сім'ї та громадськості в ім'я розвитку творчої особистості учня» та його поширення у закладах міста.
Переглядів: 562 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: