Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 13:56
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2016 » Березень » 25 » Науково-практичний семінар директорів, заступників директорів з виховної роботи ЗНЗ, завідуючих ДНЗ міста
17:36
Науково-практичний семінар директорів, заступників директорів з виховної роботи ЗНЗ, завідуючих ДНЗ міста
  24 березня в позашкільному навчальному закладі центрі дитячої та юнацької творчості Комсомольської міської ради Полтавської області відбувся науково-практичний семінар директорів, заступників директорів з виховної роботи ЗНЗ, завідуючих ДНЗ міста "Використання сучасних підходів до моделювання та організації навчально-виховного процесу в ПНЗ".
  З привітанням до учасників семінару звернулися почесні гості  Угнічева Н.Д., заступник міського голови, Шошина І.В., начальник відділу освіти, Негода С. І., завідувач міським методичним кабінетом.
  Теоретичну частину семінару розпочала Канівець З.М., доцент кафедри методики змісту освіти і науки ПОІППО, кандидат педагогічних наук, яка виступила перед присутніми з доповіддю "Про позашкілля як про неформальну освіту: 

від ретроспективи до сучасного трактування. Директор ЦД та ЮТ Сакун Н.А. привітала всіх присутніх, подякувала міській владі, відділу освіти за створення умов для якісного функціонування ЦД та ЮТ, поділилася досвідом з організації навчально-виховної роботи в закладі та зупинилася на питаннях підвищення компетентності педагогів-позашкільників. Заступник директора Ляховенко Н.М. у своїй доповіді наголосила, що діяльність центру дитячої та юнацької творчості спрямована на створення виховного простору для дітей та молоді міста, стимулювання розвитку природних нахилів та творчих здібностей  вихованців і розповіла про найяскравіші їх досягнення.
 Різноплановою та змістовною була практична частина заходу. Учасники семінару переглянули фільм про ЦД та ЮТ, знятий вихованцями студії тележурналістики "Реноме" (керівник Кущ О.С.); відвідали виставку робіт вихованців та працівників Центру; стали учасниками цікавих майстер-класів з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, які підготували та провели керівники гуртків "Декоративні квіти" Хмарська О.М., "Оригінальні штуки" Полозун Є.В., "Сувенір" Сідько  В.П., "В'язаний дивосвіт" Михайленко Н.О., "Юний дизайнер" Хохуля О.В., "Чарівні барви" Чапала А.А.; завітали на заняття-презентації до творчих колективів закладу: зразкового вокального ансамблю "Каприз", керівник Ковнір Ю.С., хореографічного ансамблю "Ремікс", керівник Бісько О.І., колективу сучасного танцю "Street dance", керівник Ломанова Д.С., театру моди і танцю "Престиж", керівник Попель А.О.
  Велику зацікавленість в учасників семінару викликала пізнавально-розважальна гра "Інтерактивні гойдалки", підготовлена методистом Скороходовою О.А. Заступники директорів ЗНЗ та вихованці ЦД та ЮТ змагалися  в кмітливості, демонстрували інтелектуальні та творчі здібності.
   Завершальним акордом семінару стала родинна вітальня "Талановиті батьки – талановиті діти", на сцену разом з дітьми виходили їхні батьки та педагоги.
  Під час підведення підсумків учасники семінару зазначили, що колектив позашкільного навчального закладу центру дитячої та юнацької творчості в черговий раз підтвердив, що в закладі вихованці вчаться бути творцями, тут створено умови, щоб кожен міг знайти справу до душі. Сучасне позашкілля є саме тим освітньо-виховним простором, де діти мають змогу постійно реалізовувати набуті під час занять за інтересами знання.
 
С.І.Негода, завідувач ММК
Переглядів: 399 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: