Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 02:21
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2016 » Грудень » 4 » Національно-патріотичне виховання – пріоритетний напрямок у попередженні асоціальних проявів в учнівському середовищі
23:17
Національно-патріотичне виховання – пріоритетний напрямок у попередженні асоціальних проявів в учнівському середовищі
1 грудня 2016 року на базі Вечірньої (змінної) школи  ІІ-ІІІ ступенів відбувся міський  семінар-практикум для заступників директорів з виховної роботи на тему: «Національно-патріотичне виховання – пріоритетний напрямок у попередженні асоціальних проявів в учнівському середовищі». До навчального закладу завітали освітяни  шкіл міста  на чолі з головними спеціалістами  відділу освіти  Хохулею Петром Івановичем, Щербиною Лілією Олександрівною та завідувачем методичного кабінету Негодою Світланою Іванівною.
У вестибюлі школи гостей зустрічали представники учнівського самоврядування закладу та запропонували учасникам семінару приєднатися до шкільної акції «Стоп! СНІД!».
Під час теоретичної частини семінару методист ММК Роман Ольга Володимирівна  ознайомила присутніх із формуванням життєвих цінностей в умовах оновлення змісту освіти.
Григор’єва Наталія Григорівна, заступник директора з виховної роботи, презентувала досвід роботи школи на тему «Національно-патріотичне вихованн
я – пріоритетний напрямок у попередженні асоціальних проявів в учнівському середовищі» .У доповіді було наголошено на тому, що педагогічний колектив працює над  створенням школи, яка б виховувала учнівську молодь, здатну успішно жити в оновленому суспільстві, забезпечувала б виховання національної свідомості учнів різних вікових груп. Учителі школи прагнуть, щоб у закладі панував національний дух, виховувалось нове покоління українських громадян, учать бережливому та шанобливому  ставленню до державної символіки та національних традицій.
Частина учнів Вечірньої школи поєднують своє навчання з навчанням у Духовній Семінарії. Тому друга частина семінару проходила на базі Духовної Місіонерської Семінарії, де присутні мали змогу побувати на екскурсії та познайомитися з релігійними пам’ятками закладу. Логічним продовженням екскурсії  стало проведення години духовності на тему: «Свято Введення в храм Пресвятої Богородиці: звичаї, прикмети, традиції»
Закінчився семінар прийняттям рекомендацій.
Роман О. В., методист ММК
Переглядів: 342 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: