Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 18:08
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Ми діти, твої - Україно!
09:59
Ми діти, твої - Україно!
  28 жовтня в ДНЗ «Чебурашка» відбулося чергове засідання ММЦ по темі «Морально-духовний та емоційно-ціннісний розвиток дошкільників». Його учасники провели флеш-моб, присвячений Міжнародному дню миру, переглянули літературно-музичну композицію для дошкільнят старших груп «Ми діти, твої - Україно!». Захід відбувся в підтримку миру, в підтримку того, щоб спонукати батьків наших вихованців, людей нашого міста, групи та громади на всій планеті до осмислення проблем миру.
  Мир у світі - що може бути важливіше? Він завжди був і є необхідністю всього людства. Для декого з нас мир - це повсякденна реальність. На наших вулицях спокійно, наші діти ходять до школи, ми радіємо новому дню і вільно дихаємо чистим повітрям. Там, де підвалини суспільства міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Проте для дуже багатьох людей у сучасному світі цей дар - не більше ніж казкова мрія.
  Святкова композиція, підготовлена музичним керівником Шалигіною С.В. та вихователем Турович Н.М. черговий раз змусила присутніх не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.
Діти старших груп «Барвінок» (вихователь Турович Н.М.), «Горобинка» (вихователь Гребінченко Л.С.) та «Вишенька» (вихователь Кириченко Г.О.). розповідали вірші, співали пісні про Україну, про мир на нашій Землі, а також грали в ігри, викладаючи із паперових квітів віночок – символ українського життя, оберіг від усього поганого і недоброго, побажання «ясного мирного неба» над головою того, хто його носить.
Проведений захід сприятиме утвердженню в суспільстві та індивідуальному бутті цивілізованих норм життя на основі загальнолюдських і національних духовних цінностей, моральних та культурних засад життя українського народу.
Святкування завершилося частуванням смачним короваєм,  який з великою любов’ю спекли кухарі дошкільного закладу.
 
Войтович Б.П., методист відділу освіти
Переглядів: 394 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: