Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 16:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2015 » Жовтень » 21 » Маленькі паростки великого спорту
15:56
Маленькі паростки великого спорту

Вже багато років поспіль традиційно в усіх ДНЗ міста проводиться спортивно – розважальне свято «Малі паростки великого спорту». Цьогоріч воно було проведено на честь Дня українського козацтва та Дня захисника України

Педагоги та вихованці дошкільних навчальних закладів з глибокою шаною та повагою возвеличили українське козацтво, провівши посвяту старших дошкільнят у козачата. До ДНЗ «Дзвіночок» завітали вихованці ДНЗ «Дюймовочка», щоб позмагатися у спритності та силі. На святі були присутні представники відділу освіти Комсомольської міської ради Полтавської області та управління охорони здоров’я.

Такі свята – змагання виховують у дошкільників глибоке почуття патріотизму та національної гідності, якості захисника Батьківщини, високий рівень загальної культури; надають дітям можливість висловлювати думки та розкривати свій творчий потенціал – саме на цьому акцентувала увагу присутніх у своєму вітальному слові начальник відділу освіти І.В.Шошина.

Майбутні козачата пройшли випробування, які підготували їм педагоги, котрі в образі Гетьмана та дорослих козаків прибули на свято та організували змагання між ватагами хлопчаків: у перетягуванні линви, стрибках у торбині та «переправі на козацьких чайках». Дівчатка також продемонстрували свої здібності у «верховій їзді на кульках» та «перекочуванні гарбуза». Всі вихованці проявили обізнаність у народознавстві, впевнено розповідаючи прислів'я та приказки українського народу про козаків.

Найурочистіша мить – вручення подарунків:  кожній команді на знак козацької відваги – козацький прапор і булава. На завершення заходу всі разом заспівали пісню про рідну Україну.

Найприємнішим на святі для дітей була присутність і безпосередня участь у змаганнях батьків. Проведення даного заходу показало виховання в сім’ї свідомої потреби до занять фізичною культурою і спортом, формування родинних традицій щодо здорового способу життя.

Ми впевнені в тому, що наші вихованці зростатимуть справжніми патріотами України.

Войтович Б.П., методист ММК

Переглядів: 441 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: