Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 09:43
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2016 » Грудень » 4 » Майстер-клас "Від серця до серця – дорога добра" для дітей з обмеженими можливостями
23:05
Майстер-клас "Від серця до серця – дорога добра" для дітей з обмеженими можливостями
Діти – це наше сьогодення та наше майбутнє. Заради їхнього щастя, щиросердних посмішок і ясних очей дорослі роблять все, щоб малюки не засмучувались, не почували себе самотніми – без ласки, турботи та любові.  Кожна дитина унікальна, неповторна. Її треба любити, берегти такою якою вона є. А найбільша цінність – людське життя.
30 листопада 2016 року, в останній осінній день, у рамках заходів, присвячених Міжнародному дню інвалідів, в ЦД та ЮТ був організований та проведений майстер-клас "Від серця до серця – дорога добра" для дітей з обмеженими можливостями.
З вітальним словом до всіх присутніх звернулися люди,  які щоденно переймаються проблемами найменш захищених верств населення, не чекаючи нічого взамін, бо творити добро це їх покликання в житті: керівник міської програми реабілітації дітей-інвалідів  Хіль Л.І., головний спеціаліст відділу освіти Щербина Л.О., директор ЦД та ЮТ Сакун Н.А.
Справжнє щастя та  радість отримали діти та їх батьки від майстер-класів, які запропонували талановиті педагоги закладу:
Ø Хмарська О. М.,керівник гуртка "Декоративні квіти";
Ø Полозун Є.В., керівник гуртка "Оригінальні штуки";
Ø Михайленко Н.О., керівник гуртка "В'язаний дивосвіт";
Ø Хохуля О.В., керівник гуртка "Юний дизайнер";
Ø Ігнатюк С.П., керівник гуртка "Початкове технічне моделювання";
Ø Горєлова Г.В., керівник гуртка "Рукоділля".
Адже, подарунок, виготовлений власноруч, допомагає відкрити у собі творця, отримати задоволення від кінцевого результату.
Протягом двох годин діти разом з батьками мали чудову можливість самостійно виготовити дівочу прикрасу-мак з фоамірану, кумедну синичку, яка забезпечує гарний настрій, креативний автомобіль, мальований "мультфільм", новорічний оберіг з символом нового року, зачаруватися мистецтвом виготовлення  ляльки-мотанки.
Керівники декоративно-прикладного мистецтва та науково-технічної творчості мають надію, що виготовлені сувеніри принесуть тепло та радість до дитячих домівок, і коли раптом, на  душі стане сумно, притулять їх до серця і згадають, що їх люблять, про них думають люди, які допомагали їм  їх виготовляти.
Море позитиву та енергії подарували дітям вихованці зразкового вокального ансамблю "Каприз", керівник Ковнір Ю.С., хореографічного ансамблю "Ремікс", керівник Бісько О.І., театру моди й танцю "Престиж", керівник Попель А.О.
Для присутніх був організований круглий стіл, де діти спілкувалися та ділилися враженнями від своїх подарункових виробів. Результат майстер-класу з виготовлення різноманітних сувенірів перевершив усі очікування.
На зустрічі не знайшлося жодного сумного обличчя. Тільки посмішки та радість світилися в щасливих очах цих особливих дітей. Що людині потрібно для щастя? Здоров'я, хороші друзі, щоб рідні довго жили. А ще потрібно, щоб поруч  були завжди добрі, чуйні люди.  Доброта і милосердя –  два крила на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих, які потребують допомоги. Сподіваємось, що дружне, тепле коло вихованців ЦД та ЮТ  згодом поповниться новими  перлинками-учасниками цього заходу.
Ляховенко Н. М., 
заступник директора ЦД та ЮТ
Переглядів: 414 | Додав: Admin_TG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: