Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 12:20
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » 2019 » Квітень » 8 » Міський етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну тематику
20:44
Міський етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну тематику

2 квітня 2019 року у відділі освіти відбулося підведення підсумків міського етапу Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну тематику.
Даний конкурс проводився відділом освіти спільно з Горішньоплавнівським  міським сектором головного управління ДСНС України в Полтавській області.  
Конкурс  був проведений із 18 січня по 15 лютого серед учнів та вихованців закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в чотирьох вікових групах за двома напрямками: малюнок та робота декоративно-прикладної творчості. 
На заході були присутні: начальник відділу освіти Щербина Лілія Олександрівна, головний інспектор Горішньоплавнівського міського сектору ДСНС Андрєєв Євген Валерійович, провідний інспектор Горішньоплавнівського міського сектору ДСНС  Перепадченко Ірина Юріївна, переможці конкурсу, учителі, наставники, вихователі, батьки, представники ЗМІ.
Із вітальним словом до всіх присутніх звернулась начальник відділу освіти Лілія Олександрівна, відзначивши, що вихованці, учні  креативно та оригінально підійшли до виконання умов конкурсу та представили журі свої роботи.
Начальник відділу наголосила: під час виконання творчих робіт учасники поглиблювали свої знання про причини виникнення пожежі в побуті та її наслідки; учились цінувати своє життя та берегти  здоров’я, а також правильно діяти у випадку виявлення пожежі; розвивали навички самозахисту в умовах надзвичайного стану; виховували розсудливість, почуття відповідальності за свої вчинки.
 Цьогоріч участь у конкурсі взяли 96 представників від закладів освіти.  
Членами журі були визначені переможці в номінації «Поробки» – 12 учасників у всіх вікових категоріях.
У номінації «Малюнки» перемогли 10 конкурсантів в усіх вікових категоріях.
Усіх переможців було нагороджено грамотами та подарунками.
Дякуємо всім учасникам конкурсу за активну участь, бажаємо і надалі зростати інтелектуально та творчо, нових злетів, нових перемог, бажання творити, мріяти й жити на благо України!

Головний спеціаліст  відділу освіти Дерій О. Г.

Переглядів: 365 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: